Wilms rolluiken zonwering Google Home bediening

Rolluiken en screens bedienen met Google Home

17.03.2020

Somfy pakt uit met de ondersteuning voor Google Assistant voor haar producten. Vanaf nu is het mogelijk om de smart home controllers Connexoon en TaHoma van Somfy te bedienen met spraak via Google Home. Voor de ondersteunende functie van Google Assistant te gebruiken biedt Somfy één van haar smart home controllers aan.

Gedaan met uit de zetel komen om je rolluik of screen te bedienen. Dit klinkt als muziek in de oren voor de eigenaren van een smart home controller van Somfy. Zowel de Connexoon als de TaHoma van Somfy kan je nu bedienen via Google Home. Dit laat toe een specifiek product te bedienen met spraak, wat je nog verder kan uitbreiden door een vooropgesteld scenario te starten.

Kan ik mijn producten rechtstreeks aansluiten aan Google Home?

Somfy bundeld in één van haar smart home controllers al jouw toestellen, jouw “commandocentrum”. Door de ondersteunende functie van Google Assistant kan je deze nu via spraak bedienen. Wat je voor heden met een druk op de knop via de Somfy app deed, kan nu door de Google Assistant die deze handeling voor jou uitvoert.

Connexoon of TaHoma?

TaHoma is de meest uitgebreide smart home oplossing aangeboden door Somfy. Hiermee kan je je gehele woonomgeving bedienen en actief op de hoogte worden gehouden van desituaties. Compatibele producten: IO-homecontrol, RTS, Zigbee, Zwave, maar ook producten van andere partners zoals Velux, Philips, Danfoss en Honeywell. Connexoon io is echter enkel compatibel met producten die zijn uitgerust met een ingebouwde Somfy io motor.

Meer weten over So Open With Somfy?

Somfy maakt jouw leven eenvoudiger, bespaart tijd en maakt je los van beperkingen. Meer weten over So Open With Somfy?

Wilms NV

Molsebaan 20

B-2450 Meerhout

Contacteer ons

+32(0)14 36 99 70

info@wilms.be

Volg ons

Patended Technology - Wilms