Wilms rolluiken zonwering webshop

Zelf jouw rolluiken of zonwering herstellen dankzij de Wilms webshop

09.03.2022

Heb je een kleine beschadiging aan je rolluik of zonwering van Wilms? En ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan kan je terecht in de Wilms webshop. Zo kan je als particulier kleine en eenvoudige herstellingen aan je rolluik of zonwering zelf uitvoeren. Je moet niet wachten tot een servicemonteur bij je thuis kan langskomen: snel, makkelijk en goedkoop.

Waarvoor kan je in de Wilms webshop terecht?

De webshop omvat drie categorieën producten: rolluikonderdelen, zenders & sensoren en motoren. Bij rolluikonderdelen vind je vooral onderdelen die door het jarenlange intens gebruik verslijten zoals lagers, lint of kleine kunststof onderdelen.
In de rubriek zenders & sensoren kan je alle soorten zenders bestellen om je rolluiken of zonwering te bedienen, zowel draagbare als muurschakelaars en codeklaviers.

Daarnaast biedt de webshop ook een uitgebreid gamma motoren van onze huisleveranciers Somfy en Selve, inclusief de nodige bevestigingsmaterialen. Om het voor de klant makkelijk te maken hebben we de meest verkochte producten samen in een pakket gestopt. Zo kan je makkelijk zelf de motor van je rolluik of zonwering renoveren en heb je meteen alle juiste onderdelen in huis.

Kan je de bestelling ook komen afhalen?

Om praktische redenen is de combinatie online bestellen en fysiek afhalen vandaag niet mogelijk.

Je kan wel steeds langskomen in ons afhaalmagazijn in Meerhout (Molsebaan 20) en daar de producten rechtstreeks kopen in ons afhaalmagazijn. Volg vanop de parking de pijlen met 'afhalingen'. Je kan er elke weekdag terecht van 6u tot 19u, op vrijdag sluiten we om 17u. In het weekend is het afhaalmagazijn gesloten.

We aanvaarden enkel betalingen met bankkaart.

Een tip: breng eventueel het beschadigde of te vervangen product mee (of een foto), dan kunnen onze schaduwmeesters jou beter van dienst zijn.

Groeien naar een volledig aanbod

Vandaag biedt de Wilms webshop de 120 meest verkochte onderdelen uit ons magazijn aan. Op korte termijn zal de shop verder groeien met onderdelen voor zonwering en ventilatie. Er is ook plaats voorzien voor onderhoudsproducten. Het is de bedoeling om voor de meest verkochte producten korte installatievideo’s aan te bieden.

Ben je op zoek naar volledige rolluiken of screens? Dat is telkens maatwerk, dus moeilijk om online te kopen. Je neemt best contact met een verdeler in je buurt, die kan je vinden via onze dealer locator.

Bezoek onze webshop