Knikarmschermen

Geniet maximaal van uw terras of balkon met onze knikarmschermen. Ze zorgen ervoor dat u zorgeloos tijd buiten kan doorbrengen, zelfs op warmere dagen wanneer u beschutting tegen de zon zoekt. Dit type van zonwering wordt in een kast tegen de gevel geplaatst. De elegante vormgeving van de cassettes maakt dat ze ook in gesloten toestand hun esthetisch uitzicht behouden.

Het grootste voordeel van dit oprolbaar systeem met knikarmen is de vrije doorgang. Geen storende steunpalen zoals bij een terrasoverkapping. In combinatie met de juiste sensoren (zon en wind) kan een knikarmscherm uw woning ook koel houden als u er niet bent.

Eindeloos combineren

Met de verschillende modellen en diverse mogelijkheden vindt u steeds het beste knikarmscherm voor uw woning. U past het vervolgens verder aan naar smaak door middel van oneindig veel kleurcombinaties. U kan kiezen uit onderstaande modellen.

WPA0300 / WPA0400 (Quattro / Hawai)

Een instapmodel, geschikt voor kleine(re) terrassen, waar prijs in plaats van elegantie de doorslaggevende factor is.

De maximale afmetingen voor de WPA0300 zijn 5000 mm breed en 3000 mm uitval. Voor de WPA0400 is dat 6000 mm breed en 3000 mm uitval. Het voorprofiel van beide schermen is gelijkaardig, ze kunnen dus perfect naast elkaar geplaatst worden, enkel de achterkant en de manier van installeren zijn verschillend.

WPA0100 (President)

Bij middelgrote en grote terrassen kiest u best de WPA0100. Dit halfopen cassettesysteem is maximaal 7000 mm breed, maar kan gekoppeld worden waardoor u zelfs tot 14000 mm kan gaan. Het doek is hierbij steeds in één deel. De uitval reikt tot maximum 3500 mm. Het voorprofiel kan zowel recht als afgerond afgewerkt worden.

WPA0200 (Solitair)

Voor wie een maximale oppervlakte aan elegantie wil koppelen is de WPA0200 het perfecte zonnescherm. Net als de President kan het scherm in één deel tot 7000 mm en indien gekoppeld ook tot 14000 mm. Het doek is echter wel steeds in twee delen, met in het midden een tussendoekrol. De combinatie van brede muursteunen met speciale knikarmen, maakt dat het scherm verkrijgbaar is met een uitval tot wel 4000 mm. Hierdoor kan u oppervlaktes tot 56 m² maken via één bediening. Bovendien is de cassette volledig gesloten en wordt het scherm standaard uitgerust met een doekschelp die ervoor zorgt dat de doekrol steeds discreet is weggewerkt.

Zelfs na het doorbladeren van onze folder niet gevonden wat u zoekt?

Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.

Contacteer ons
Knikarmschermen