Verandazonwering

De veranda is en blijft een polyvalente ruimte. In vele woningen is de veranda zelfs een uitbreiding van de woonruimte en moet de veranda het hele jaar “bewoonbaar” zijn. Niet eenvoudig met de grote glasramen en glazen daken. Ze geven u een prachtig zicht op het groen van uw tuin en de omliggende natuur, maar zorgen ook snel voor oververhitting op warme dagen. De combinatie van de gepaste dakzonwering met de juiste temperatuur- en lichtsensoren zorgen voor een aangenaam klimaat het hele jaar door.

Afwerking op maat

Voor uw verandazonwering kan u kiezen uit verschillende doeksoorten met een waaier aan kleurmogelijkheden. De zichtbare profielen worden steeds gemoffeld en kunnen perfect afgestemd worden op de onderliggende constructie waardoor veranda en zonwering één geheel vormen.

Meerdere types

WILMS heeft traditionele en windvaste oplossingen. We hebben bovendien ook screens om verticale raamgedeeltes van zonwering te voorzien.

WCA0200 : windvaste verandazonwering

Dankzij de unieke spantechniek met inox kabels in de geleiders blijft het doek in elke hellingshoek onder spanning. Het speciale veersysteem en de compacte kast zorgen dan weer voor een snelle, onopvallende montage en een maximale levensduur. Uniek aan dit systeem is dat het niet op steunen hoeft geplaatst te worden. Een rechtstreekse plaatsing op de draagstructuur geeft zelfs een zeer strakke look. De maximale afmetingen van het systeem zijn: 2600 mm breed met 6000 mm uitval of 4000 mm breed met 2600 mm uitval.

De WCA0200 kan niet gekoppeld worden. In combinatie met kokers of steunen kunnen er wel twee geleiders op één dakligger worden geplaatst. Dit maakt het mogelijk om meerdere systemen op één dak te combineren. Bediening is altijd elektrisch.

WCA0100 : traditionele verandazonwering

Deze dakzonwering is er eentje van de vroegere generatie waarbij er geen rits aan het doek is gelast en het dus niet in de geleider loopt. Er is wel een speciale spantechniek met een koordensysteem in de geleiders en onderlat om het doek onder spanning te houden. Voor de plaatsing wordt steeds gebruik gemaakt van steunen. De maximale afmetingen bedragen 4500 mm breedte en 5000 mm uitval. Gekoppeld kunnen ze wel tot 9000 mm breed gaan, maar de maximale oppervlakte van één deel is beperkt tot 20 m². Bediening is steeds elektrisch.

Zelfs na het doorbladeren van onze folder niet gevonden wat u zoekt?

Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.

Contacteer ons
Verandazonwering