Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Diegem

Je rolluiken in Diegem maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Spring binnen bij de showroom van Wilms en ontdek ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De afwerking van je rolluik in Diegem

Het productieproces heeft Wilms volledig eigen beheer en vindt plaats op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.

Kom onze rolluiken ervaren in het Wilms Experience Center

Je rolluiken in Diegem kopen doe je niet zomaar. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Dat kan allemaal in het Wilms Experience Center. Het is de ideale plek om onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen te ontdekken. Bovendien test je de rolluiken er naar hartenlust uit, terwijl je al je vragen kan stellen aan onze schaduwmeesters. Leg nu je afspraak in de showroom vast en ontdek het comfort van jouw rolluiken in Diegem.
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Diegem

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Diegem

Bij Wilms vind je drie soorten rolluiken in Diegem: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Test onze rolluiken persoonlijk uit. Kom ervoor langs in onze showroom!
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Diegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Laat je adviseren door onze schaduwmeesters. Plan op voorhand je afspraak in!