Comfort en veiligheid met rolluiken in Zandvoorde

Je rolluiken in Zandvoorde maken een niet weg te denken onderdeel uit van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

De verschillende soorten rolluiken in Zandvoorde

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Zandvoorde terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zandvoorde

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
Image

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Koop je nieuwe rolluiken in Zandvoorde, dan denk je daar uiteraard goed over na. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Zandvoorde.

De afwerking van je rolluik in Zandvoorde

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zandvoorde die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.