Geniet van de zon met je Wilms zonnescherm in Noorderwijk

Wanneer de zon zich laat zien wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar schijnt ze te fel, dan heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Noorderwijk kan Wilms je daarbij helpen. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

Een zonneluifel in Noorderwijk van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Hierdoor dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Noorderwijk te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
zonneluifel 700xl zwembad

De prijs van je zonneluifel in Noorderwijk

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te formuleren voor je zonnetent in Noorderwijk. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de accessoires of de plaatsing hebben invloed op de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de dealers bij jou in de buurt.

Het voordeel van een zonnescherm in Noorderwijk

Dankzij je zonnescherm in Noorderwijk geniet je meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is helemaal jouw keuze. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Doe online alvast inspiratie op en bekijk onze producten.
zonnetent donker Solitair terras

De twee types zonneluifels

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Geen traditionele ronde vormen meer voor de kast en voorprofielen, maar een scherp en recht ontwerp. Het design aansluit bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Noorderwijk telkens weer van een gezellige sfeer. De Solitair is het tweede type. De doekschelp in de kast maakt deze zonneluifel zo bijzonder. Die ondersteunt het doek optimaal en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit opgeborgen. Stap binnen bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Noorderwijk uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je overdag tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarmschermen je verrassen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}