Een zonnescherm in Smeerebbe-Vloerzegem, da’s genieten van je terras

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je er natuurlijk buiten optimaal van genieten. Maar wanneer ze te fel schijnt, heb je al eens nood aan wat schaduw. Hiervoor heeft Wilms de geschikte oplossing met smaakvolle zonneluifels voor je huis in Smeerebbe-Vloerzegem. Laat ons assortiment je inspireren en bekijk onze producten alvast online.

Onze twee types zonneschermen

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms en combineert een sterk staaltje spitstechnologie met een strak design. Bij dit scherm vind je geen traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen meer, maar wel een eigentijds, scherp en recht ontwerp. Het is een design dat aansluit bij renovatie- en nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Smeerebbe-Vloerzegem met de ingebouwde ledverlichting. De Solitair is de tweede mogelijkheid. De doekschelp in de kast is het unieke element van deze zonneluifel. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en stap binnen bij een Wilms dealer.
zonneluifel 700lx modern

De kostprijs van je zonnescherm in Smeerebbe-Vloerzegem

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Smeerebbe-Vloerzegem is niet steeds mogelijk. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Vraag een offerte aan bij een van de verdelers bij jou in de buurt voor een precieze prijs.

Zonneluifels in Smeerebbe-Vloerzegem van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Vooral in het productieproces merk je een sterke lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Elke dag dragen we zo ons steentje bij voor een duurzame productie. Je vertrouwt op een zonneluifel in Smeerebbe-Vloerzegem van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel wit Solitair terras

Het voordeel van een zonnescherm in Smeerebbe-Vloerzegem

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Smeerebbe-Vloerzegem. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is helemaal jouw keuze.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Maak alvast online kennis met onze producten.
Dankzij de zonneluifels van Wilms geniet je veilig én langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Smeerebbe-Vloerzegem uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarmschermen zullen je verbazen. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}