Genieten van comfort met een zonneluifel in Stekene

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Stekene. Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

De vele voordelen van een zonnescherm in Stekene

Dankzij het zonnescherm in Stekene geniet je langer en meer van je tuin en terras. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Stekene en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Stekene

Een zonneluifel voor je woning in Stekene kiezen, is geen makkelijk opgave. Welk type past het best bij je huis? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Image

Kies uit drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Het design van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht ontwerp. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Stekene telkens weer gezellig.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen gevaarlijke uv-stralen. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Stekene heb je genoeg aan één druk op de knop. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!