Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Zandhoven

Een zonneluifel in Zandhoven: dé perfecte oplossing voor je buitenleven. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En dat is precies waarvoor de zonneluifels van Wilms de perfecte keuze zijn. Breng een bezoek aan een Wilms-verdeler en ontdek ons assortiment met eigen ogen!

De vele voordelen van een zonnescherm in Zandhoven

Dankzij je zonnescherm in Zandhoven geniet je meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Breng een bezoek aan een van onze lokale verdeler en ervaar zelf het comfort van een zonnescherm.

Test je zonneluifel in Zandhoven bij onze verdelers

Het is geen gemakkelijke taak om een zonneluifel voor je woning in Zandhoven te kiezen. Welk type past het best bij je huis? Zwart of wit? Hoe werkt de bediening? In de showroom van een van onze verdelers vind je een antwoord op al je vragen. In de showroom test je ter plekke onze zonneluifels uit, ontdek je de verschillende afwerkingskleuren en reken je op advies van de experten. Plan voor de beste service vooraf je afspraak in.
Image

Kies uit drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Zandhoven.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Weet je niet goed welke zonneluifel in Zandhoven het beste bij jouw woning past? Niks om je zorgen over te maken! Je kan terecht bij een verdeler in je buurt voor al je vragen.
Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Zandhoven uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Bezoek de showroom van een Wilms-dealer in de buurt en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.