Publicatie: 16.11.2020

De winter komt eraan en dan piekt traditioneel de verkoop van rolluiken. De redenen zijn gekend: mensen willen hun woning beter isoleren, willen het binnen gezellig maken of willen inbrekers buiten de deur houden. Eén probleem: door de lockdown kan je nergens terecht voor nieuwe rolluiken. Gelukkig heeft Wilms een oplossing.

Wilms lanceert online bouwshoppen

Je kan bij Wilms in Meerhout vanaf nu ook online je nieuwe rolluiken of zonwering bestellen. Adviseur John Goossens licht toe: “Mensen denken dat je voor bouwproducten of renovaties steeds een fysieke afspraak nodig hebt, maar niets is minder waar. Onze producten lenen zich prima voor online verkoop. Mits een eenvoudige voorbereiding, kan je makkelijk je rolluiken online en telefonisch bestellen. Zo heb je er deze winter nog plezier van.”

Woon je in de buurt van Meerhout? Dan nemen onze eigen adviseurs en plaatsers je dossier voor hun rekening. Woon je verder weg? Geen probleem, we geven je aanvraag door aan een Wilms dealer bij jou in de buurt.

Nieuwe rolluiken in vijf eenvoudige stappen

Stap 1: Overloop voor jezelf deze korte checklist

1. Naar welk product ben je op zoek? Rolluiken, screens of een zonnetent?

2. Hoe wil je deze producten bedienen? Manueel met een lint, met een schakelaar op de muur of met een afstandsbediening?

3. Meet de dagmaat van de betreffende raam- en deuropeningen op. Dat is de maat aan de buitenkant. Voor een zonnetent volstaat de breedte en de lengte die je wil overdekken.

4. Neem enkele foto’s van je woning en van de ramen en/of deuren waar je rolluiken of zonwering wil installeren.

Stap 2: Verstuur je aanvraag

Vul het online contactformulier in op wilms.be. Vermeld hier zeker alle relevante gegevens voor onze adviseur. Voeg de afmetingen toe en enkele foto’s. Zo krijgt onze adviseur meteen een goed beeld van je project. Vermeld zeker je telefoonnummer, in de volgende stap nemen wij contact met je op.

Stap 3: Het online adviesgesprek

Onze Wilms-adviseur neemt telefonisch contact met je op. Hij overloopt jouw project en stelt bijkomende vragen. Na het gesprek maakt onze adviseur meteen een offerte en bezorgt ze jou via mail. Is het voorstel oké voor jou? Dan is het tijd om het productieproces op te starten.

Stap 4: De definitieve opmeting

De Wilms-opmeter komt langs bij je thuis om de definitieve maten op te meten. Hij belt je steeds vooraf om een afspraak te maken en respecteert alle geldende corona-maatregelen. Komt alles overeen zoals telefonisch besproken? Dan kan je bestelling meteen in productie!

Zijn er nog kleine wijzigingen? Dan ontvang je een aangepaste offerte. Na goedkeuring starten we de productie van je bestelling op.

Stap 5: Corona-proof plaatsing

Zodra je rolluiken geproduceerd zijn, neemt onze planningsdienst contact met je op om de plaatsing vast te leggen. Je ontvangt via mail een bevestiging en enkele korte instructies hoe de plaatsing in alle veiligheid kan verlopen. Onze monteurs komen op het afgesproken moment bij je langs en installeren de producten. Klaar!


Rolluiken kopen: online én corona-proof!
op zoek naar inspiratie? op zoek naar inspiratie Download de gratis brochure