Publicatie: 22.05.2019

Met trots mogen we aankondigen dat we ons Truckveilig label 2018 zopas hebben ontvangen. Kregen we dit zomaar? Nee hoor! Bij Wilms zijn we dagdagelijks bezig met de veiligheid van zowel het eigen personeel als iedereen in de omgeving.

Een éénmalige opleiding is bij ons niet voldoende. Wij zorgen elk jaar voor diverse opleidingen voor onze chauffeurs. Dit kan gaan van klantgericht handelen, de wegcode naleven, het invullen van een Europees aanrijdingsformulier tot defensief en economisch rijden.

De grootste oorzaak van ongevallen in het verkeer is onoplettendheid, al dan niet door vermoeidheid. Om deze reden plannen wij extra opleidingen in betreffende het welzijn van de chauffeur. In deze opleiding worden ze bewust gemaakt van ergonomie en hoe belangrijk een fit en gezond leven wel niet is.

Tot slot houden onze chauffeurs zich ook steeds aan de verkeersregels. Ze weten dat, wanneer er boetes komen, ze deze uit eigen portefeuille dienen te betalen. Dit draagt bij aan hun verantwoordelijkheidszin.

Als onderneming zijn we uiteraard supertrots op onze chauffeurs. Zij zijn namelijk de belangrijkste schakel in dit ganse proces.

Een dikke proficiat, collega's!

Truckveilig label
op zoek naar inspiratie? op zoek naar inspiratie Download de gratis brochure