Publicatie: 25.05.2018

Wilms tekende zopas een overeenkomst voor 3 jaar, hierdoor zal Wilms 3 jaar lang shirtsponsor zijn. “We steunen KRC Genk Ladies vooral omdat we hen ook een eerlijke kans willen geven om hun sport professioneel uit te oefenen. Wij willen zorgen voor een vooruitgang bij KRC Genk ladies” zo zegt Ronny Tiri van Wilms.

Wilms is nieuw in het verhaal van vrouwenvoetbal en legt zijn hart bij de KRC Genk Ladies. “Wij hebben gemerkt dat de bekendheid van vrouwenvoetbal aan het toenemen is, maar volgens ons kan dit nog steeds beter. Wilms zet dan ook graag haar schouders mee onder dit mooie project. De KRC Genk Ladies zetten nu al sportief grote stappen en wij kunnen hen helpen om nog verder te evolueren.” aldus Ronny Tiri van Wilms.

Wilms is een Kempisch familiebedrijf dat sterk inzet op innovaties en duurzaam ondernemen. Al ruim 40 jaar is het bedrijf een trendsetter op het vlak van rolluiken en zonwering. Wilms biedt niet enkel het hoogste comfort en de beste kwaliteit, maar ook een onberispelijke service en betrouwbare levertermijnen! Daarnaast staat een duurzame bedrijfsvoering centraal. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt er eerst onderzocht hoe er zo duurzaam mogelijk ontwikkeld en geproduceerd kan worden. Luchtdicht bouwen met rolluiken en zonwering is het nieuwste stokpaardje van Wilms. De combinatie met een state of the art “groene” lakkerij zorgt voor een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. “Vanuit ons duurzaamheidsbeleid komt eveneens de steun voor de KRC Genk Ladies voort. Zij geven immers de kans aan meer dan 150 meisjes en vrouwen om hun favoriete sport uit te oefenen op een professionele manier. Wilms maakt graag middelen vrij om hen verder te ondersteunen.”

Ook voorzitster Jacqueline Mahieux was opgetogen over de nieuwe samenwerking. “We hebben een partner binnen gehaald die voor hetzelfde als ons staat, namelijk de beste in zijn vak zijn en nooit opgeven. Wilms is een mooi en groot bedrijf en we zullen veel aan elkaar hebben!”

Nieuwe hoofdsponsor KRC Genk Ladies
op zoek naar inspiratie? op zoek naar inspiratie Download de gratis brochure