Wilms

WILMS is een familiebedrijf met stevige Kempische wortels, gevestigd in Meerhout. Sinds 1975 is het bedrijf een trendsetter op vlak van rolluiken, zonwering en ventilatieoplossingen. In 2012 droeg oprichter Jos Wilms de fakkel over aan zijn zoon Erik Wilms. Samen met de 160 werknemers trekt hij sterk de kaart van duurzaam ondernemen en blijft hij, net zoals zijn vader dat al deed, continu inzetten op innovatie. WILMS werkt voortdurend aan productverbeteringen en nieuwe realisaties om het comfort van zowel eindgebruiker als installateur hoog te houden.

Betrouwbare levertermijnen!

Bij WILMS geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we ook over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service, maar ook een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Volg uw bestelling!

Elk product heeft een unieke productiecode. Via uw pc kan u elke stap in het productieproces van uw order volgen.

Met, door en voor mensen!

Persoonlijk contact is voor ons zeer belangrijk. Naast een uitstekende dienstverlening door een vaste vertegenwoordiger, krijgt u ook een vaste binnendienstmedewerker en een vaste chauffeur.

Naast de wensen van onze klant, proberen we ook maximaal rekening te houden met de noden van de installateur en de eindklant. Een gemakkelijke en snelle plaatsing, een hoge kwaliteit en gebruiksgemak zijn hierbij essentieel. Nieuwe ontwikkelingen gebeuren steeds in functie van deze behoeften en daarbij legt WILMS de lat telkens zeer hoog. We zoeken dan ook niet alleen naar nieuwe oplossingen en producten, maar ook naar manieren om ons productieproces te verbeteren.

Een doorgedreven opleidingsbeleid zorgt ervoor dat onze interne medewerkers een intensieve opleiding krijgen en continu worden bijgeschoold. WILMS focust hierbij op de talentontwikkeling van zijn medewerkers. Niet enkel onze eigen medewerkers worden door ons bijgeschoold. Jaarlijks verwelkomen we talrijke klanten en hun medewerkers in ons eigen opleidingscentrum voor onze gratis productopleidingen.

Productopleidingen

Omdat kwaliteit belangrijk is, investeren we sterk in het opleiden van onze medewerkers. WILMS beschikt hiervoor over een eigen uitgerust opleidingscentrum waar veelvuldig bijscholingen gegeven worden aan medewerkers, partners en klanten. Voor medewerkers focussen we op een doorgedreven productopleiding waar voortdurend wordt bijgeschoold in functiecompetenties. Ook opleidingen die het welzijn van onze medewerkers bevorderen staan regelmatig op het programma.

Wilms