Opbouwrolluik met ventilatie

WVS0100 (Rolvent®Rolluik)

Een goed geïsoleerde woning houdt warme lucht zoveel mogelijk “gevangen” in de woning. Het afvoeren van vervuilde lucht en het aanvoeren van verse lucht zorgen voor een betere luchtkwaliteit en vermijdt geurhinder en schimmelgroei. De natuurlijke én voordeligste manier van luchtaanvoer is een combinatie van een ventilatierooster met een rolluik.

Uniek opbouwsysteem

De gesloten achterplaat van traditionele opbouwrolluiken is bij dit uniek systeem vervangen door een kast die voorzien is met een geïntegreerd, zelfregelend ventilatierooster. Het rooster is wind- en waterdicht, heeft vijf verschillende posities en is buitenshuis niet zichtbaar. Bijkomende troeven van dit systeem zijn de permanente ventilatie, ook bij een gesloten rolluikblad en het feit dat het toepasbaar is op alle raamtypes. Er is ook een verbeterde akoestische versie beschikbaar. Hierbij gaat de geluidsreductie tot 38 dB terwijl de standaarduitvoering maar tot 33 dB gaat.

EPB-conform

De WVS0100 is opgenomen in de EPB-databank als RTO. Concreet wil dit zeggen dat het niet als een bouwknoop wordt aanzien. Zo is WVS0100 het enige rolluik op de markt dat geen negatieve invloed heeft op het E-peil van uw woning.

Bediening

Dit opbouwrolluik kan zowel manueel met een lint als elektrisch bediend worden. Bij deze laatste optie gebruikt WILMS standaard slimme motoren met obstakeldetectie en vorstbeveiliging. Voor de bediening kan u kiezen voor een schakelaar of een volledig geautomatiseerde bediening.

Zelfs na het doorbladeren van onze folder niet gevonden wat u zoekt?

Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.

Contacteer ons
Opbouwrolluik met ventilatie