Rolpoorten & rolhekken

Rolpoorten worden vaak toegepast om grotere ruimtes af te sluiten. In tegenstelling tot sectionale en kantelpoorten hebben ze heel weinig plafondruimte nodig waardoor ze weinig inbouwruimte innemen. Ideaal voor garages.

De WILMS rolpoorten bestaan uit dubbelwandig geïsoleerde lamellen die oprollen in een kast. Deze kast rust in zijgeleiders. De lamellen zijn steeds wit, de kast, geleiders en onderlat kunnen worden gepoederlakt in een kleur naar keuze. Eventueel kunnen in het pantser van de rolpoort doorkijk- of verluchtingsprofielen worden voorzien.

Rolhekken

Meestal worden rolhekken niet in residentiële toepassingen gebruikt, maar eerder om vitrines te beschermen. Dankzij de geperforeerde lamellen blijft er inkijk waardoor de handelaar zijn koopwaar maximaal tentoon kan stellen. Als een rolhek achter glas, aan de binnenkant van een winkelruimte, wordt geplaatst houdt het in combinatie met glasbreuksensoren elke inbreker op afstand.

Zowel de profielen, de kast, de geleiders en de onderlat van het rolhek kunnen in elke RAL-kleur gepoederlakt worden. Hierdoor vormen ze één esthetisch geheel met uw interieur en doen ze geen afbreuk aan het totaalplaatje van uw ruimte.

Bediening

Zowel rolpoorten als -hekken worden steeds elektrisch bediend. Er bestaat een heel gamma aan zenders, toegang- en veiligheidsaccessoires.

Zelfs na het doorbladeren van onze folder niet gevonden wat u zoekt?

Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.

Contacteer ons
Rolpoorten & rolhekken