Rolpoorten worden vaak toegepast om grotere ruimtes af te sluiten. In tegenstelling tot sectionale en kantelpoorten hebben ze heel weinig plafondruimte nodig waardoor ze weinig inbouwruimte innemen. Ideaal voor garages.

Rolhekken worden meestal gebruikt om etalages te beschermen. Dankzij de geperforeerde lamellen blijft er inkijk waardoor de handelaar zijn koopwaar maximaal tentoon kan stellen. Als een rolhek aan de binnenkant van een winkelruimte (achter glas) wordt geplaatst in combinatie met glasbreuksensoren, houdt het elke inbreker op afstand.

Afwerking op maat

De lamellen van onze rolpoorten hebben een vaste kleur, wit. De rolhekken kunnen we wel lakken in een RAL-kleur naar keuze.. De overige zaken zoals de kast, geleiders en onderlat kunnen in beide gevallen worden gelakt in een kleur naar keuze.

Standaard worden beide systemen uitgerust met een onderlatbeveiliging. Zo voorkomt u dat er ongelukken gebeuren als het blad in beweging komt en er toch nog iemand onder het rolluik zou staan. Daarnaast wordt ook een afrolbeveiliging geïntegreerd. Als er iets misgaat met de motor, zal het blad nooit volledig naar beneden kunnen vallen. De motor zal automatisch zijn remfunctie activeren en het blad tot stilstand brengen. Een doorwandelbeveiliging is optioneel.

meer info
Wenst u nog meer info op maat van uw project?
Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.
Contacteer ons
Rolpoorten & -hekken
op zoek naar inspiratie?
vind uw dealer Bent u op zoek naar de juiste oplossing voor uw situatie?
Vind dan hier uw dichtstbijzijnde Wilms-expert!
Referenties