Inbouwscreens - Traditioneel

WRB0600 (ZIPX®Zero)

De meest efficiënte manier om oververhitting te vermijden is de installatie van een oprolbare buitenzonwering. Zeker bij passief- en lage-energiewoningen is dit zeer belangrijk. Omdat dit type van woningen een andere bouwstijl hanteert, kunnen we hier ook andere vormen van zonwering toepassen. WILMS heeft daarom een gloednieuw windvast screensysteem ontwikkeld: WRB0600.

De maximale afmetingen van de WRB0600 zijn 6000 mm in de breedte en 6000 mm in de hoogte. Er is een beperking van 20m². Exacte maximale verhoudingen zijn opvraagbaar.

Onzichtbaar screen

Ingebouwd in de spouwmuur en dus achter de façade wordt de kast volledig aan het oog onttrokken. In opgerolde toestand verdwijnt de onderlat ook volledig in de kast. Eventuele herstellingen gebeuren aan de buitenkant van de woning waardoor de screen perfect past in de filosofie van het luchtdicht bouwen. Het plaatsen van vliegenramen blijft eveneens mogelijk.

Bediening

Dit inbouwscreen wordt altijd elektrisch bediend. Kies uit tal van opties zoals een simpele bediening met één schakelaar per screen of een aansluiting op uw bestaand domoticasysteem. De meeste flexibiliteit krijgt u met een draadloze bediening. Van muurzenders en afstandsbedieningen over automatische sturing via licht- en warmtesensoren: het systeem waakt over het binnenklimaat, ook als u niet thuis bent.

Zelfs na het doorbladeren van onze folder niet gevonden wat u zoekt?

Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.

Contacteer ons
Inbouwscreens - Traditioneel