Opbouwscreen met ventilatie

WVS0200 (Rolvent®Screen)

Voor woningen met een ventilatiesysteem C zijn deze windvaste opbouwscreens voorzien van ventilatierooster de ideale oplossing. Raam en screen worden als één geheel geplaatst waarbij de windvaste doekzonwering opgeborgen zit in een voorgeïsoleerde kast die bovenop het raam of deur wordt bevestigd.

Met of zonder ventilatierooster

Het zelfregulerende ventilatierooster is wind- en waterdicht, kan afgewerkt worden in de kleuren van de kast en heeft vijf posities: volledig open, volledig gesloten en drie tussenposities. De roosters zijn buitenhuis niet zichtbaar. Dit type van opbouwscreen is toepasbaar op alle raamtypes en helpt om het E-peil van uw woning te verlagen. Er is ook een verbeterde akoestische versie beschikbaar. Hierbij gaat de geluidsreductie tot 38 dB terwijl de standaarduitvoering maar tot 33 dB gaat.

Indien gewenst kan de kast ook zonder ventilatierooster verkregen worden. Hierdoor kan het zowel in woningen met een ventilatiesysteem C als D gebruikt worden.

EPB-conform

De WVS0200 is opgenomen in de EPB-databank als RTO. Concreet wil dit zeggen dat het niet als een bouwknoop wordt aanzien. Zo is WVS0200 het enige screen op de markt dat geen negatieve invloed heeft op het E-peil van uw woning.

Afwerking naar keuze

De afmetingen van deze screens gaan van 6000 mm breed tot 6000 mm hoog, maar er is wel een beperking in oppervlakte (maximale maten zijn opvraagbaar). Voor het doek kan u kiezen uit verschillende collecties met een enorme variëteit. Ook de kast kan op verschillende manieren en in tal van kleuren afgewerkt worden. Zo past ze perfect bij u en uw woning. Bediening is steeds elektrisch via een schakelaar of afstandsbediening.

Zelfs na het doorbladeren van onze folder niet gevonden wat u zoekt?

Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.

Contacteer ons
Opbouwscreen met ventilatie