Voorzetscreens

WRB0200 – WRB0300 – WRB0400 (ZIPX®85-95-120)

Ook al wordt het soms over het hoofd gezien in de ontwerpfase: een goed geïsoleerde woning kan vandaag de dag bijna niet meer zonder buitenzonwering. De warmte van zonnige dagen kan moeilijker naar buiten en creëert al snel een broeikast-effect. In combinatie met dubbel glas kunnen screens tot 90% van de warmte buitenshuis houden. Het exacte percentage hangt af van de doekcollectie en de gekozen kleur.

Met een voorzetscreen kan u met een minimum aan breekwerk en zonder esthetisch afbreuk te doen aan uw woning een zonwering installeren. Het is dan ook het renovatieproduct bij uitstek.

Windvaste oplossing

Een ingenieus geleidingsysteem gecombineerd met aangelaste rits aan de zijkanten van het doek, zorgt ervoor dat harde wind de systemen niet beschadigd. Zo kan het screendoek ook naar beneden blijven op dagen met veel wind en is er van lawaaihinder geen sprake. Uit testen bij het WTCB is gebleken dat de windvaste screens van WILMS voldoen aan de hoogste eisen i.v.m. windbelasting. Zelfs bij windstoten van 12 beaufort blijft het doek in de geleiders.

3 kastmaten

Er zijn drie kastmaten, die variëren afhankelijk van de breedte en de hoogte van het systeem. De maximale afmetingen zijn de volgende

  • WRB0200 : 2700 mm (B) x 1600 mm (H)
  • WRB0300 : 4000 mm (B) x 3000 mm (H)*
  • WRB0400 : 6000 mm (B) x 6000 mm (H)*

Bovendien zijn er 3 kastvormen; schuin, rond en recht. (kast 120mm enkel schuin verkrijgbaar).

*Met beperking van m², maximale oppervlaktes zijn opvraagbaar

Bediening

Screens worden doorgaans elektrisch bediend via een schakelaar of via een bestaand domoticasysteem. Ook een volledig geautomatiseerd, draadloos systeem, gestuurd door licht – en warmtesensoren, behoort tot de mogelijkheden.

Zelfs na het doorbladeren van onze folder niet gevonden wat u zoekt?

Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.

Contacteer ons
Voorzetscreens