Wedstrijdreglement – Fotowedstrijd Wilms nv

Organisator:

Wilms nv, met maatschappelijke zetel in Molsebaan 20, 2450 Meerhout.
Wilms stelt dit reglement ter beschikking via www.wilms.be/nl/wedstrijdreglement

Algemene bepalingen

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt de deelnemer de volledige inhoud van dit reglement. Inzendingen die niet voldoen aan de onderstaande voorwaarden, worden uitgesloten. Alle gegevens moeten volledig en naar waarheid worden doorgegeven.

Wie kan deelnemen?

Enkel professionele afnemers van Wilms nv.

Hoe deelnemen?

Deelnemers bezorgen hun foto, het type product, het werfadres en de contactgegevens van de eindklant via mail aan marketing@wilms.be. Er is geen limiet op het aantal deelnames, verhoog uw kansen door meerdere referenties in te zenden.

Specificaties

 • Type Wilms-product, werfadres en contactgegevens doorgeven per inzending.
 • Per referentie moet 1 foto met een maximum bestandsgrootte van 5MB worden gestuurd.
 • Niet toegestaan:
  - Zwart-wit foto’s
  - Bewerkingen met Instagram of gelijkaardige apps of programma’s.
  - Kleurfilters
  - Gemanipuleerde foto’s, bijvoorbeeld samengesteld uit meerdere beelden of foto’s waar
  elementen uit verwijderd zijn.
  - Foto’s van derden, alle inzendingen moeten eigen realisaties zijn.

Wie wint?

 • Een jury die bestaat uit medewerkers van Wilms nv kiest een week voor de wedstrijd de 4 mooiste projecten in screens, rolluiken of buitenleven uit alle inzendingen die ingediend zijn.
 • De jury wordt samengesteld door Wilms nv. Tegen de beslissing van de jury staat geen verhaal open en over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.
 • Geselecteerde inzendingen zullen later gecontacteerd worden om een fotosessie ter plaatse te laten doorgaan. Deze beelden kunnen op vraag gedeeld worden met de eigenaar.

Wat valt er te winnen?

De prijs voor deze wedstrijd is een ticket voor de Champions League wedstrijd tussen KRC Genk en Liverpool FC op woensdag 23 oktober in de Luminus Arena, Stadionplein 4, 3600 Genk. We koppelen dit eveneens aan een diner dat zal plaatsvinden bij KRC Genk voorafgaand aan de wedstrijd.

Andere voorwaarden

 • De ingezonden foto’s kunnen, na goedkeuring van de eindklant, door Wilms worden gebruikt voor publicaties en promotiedoeleinden. Dit zowel online als offline en zonder dat hiervoor nog een bijkomende toestemming of vergoeding verschuldigd is.
 • De deelnemer verklaart dat het materiaal dat hij of zij doorstuurt vrij is van virussen, spyware of andere malware. Enige schade die Wilms lijdt door eventuele malware zal verhaald worden op de persoon die het materiaal heeft doorgestuurd.
 • Wilms heeft het recht om na te gaan of het over Wilms-producten gaat.

Andere voorwaarden

 • Wilms nv behandelt de persoonsgegevens strikt vertrouwelijk, met respect voor de persoonlijke levenssfeer (wet van 08.12.1992).
 • De gegevens van de deelnemer worden eventueel gebruikt om contact op te nemen om een fotoshoot af te spreken.
 • Winnaars worden per e-mail of per telefoon gecontacteerd.