Windvaste verandazonwering

Soltis collectie

Deze collectie bestaat uit doeken die 100% vervaardigd zijn uit polyester. Omdat ze iets meer licht en dus ook iets meer warmte doorlaten dan de glasvezeldoeken worden ze vooral toegepast bij veranda’s. Groot voordeel van deze doeken is hun relatief lage gewicht en trekweerstand. Dit maakt dat ze ook geschikt zijn voor gebruik in horizontale systemen. Zo kunnen de kleuren van de doeken voor de verticale delen afgestemd worden op die van het dakgedeelte.

Soltis 86

Bekijk de kleuren

Soltis 92

Bekijk de kleuren

Soltis B92N

Dit beperkt gamma van verduisterende doeken is enkel geschikt voor binnengebruik omdat ze zijn samengesteld uit twee verschillende materialen met andere krimp- en uitzettingswaardes.

Bekijk de kleuren

Sunworker collectie

Perfect passend in de tendens van duurzame ontwikkeling en beheersing van de energiekosten bestaat het “hart” van deze doekencollectie uit een zeer sterke polyester kern. Bij de fabricage gebruikt met de kenmerkende Rachel Trameur-stijl van weven die een zeer goede weerstand tegen slechte weersomstandigheden geeft.

Sunworker Cristal

Hoewel de kleurkeuze beperkter is, heeft dit doek andere troeven. Een speciale coating maakt het zowel wind- als waterdicht waardoor het vaak toegepast wordt in de horeca of voor het afsluiten van terrasoverkappingen. Het kan ook gecombineerd worden met een transparant gedeelte als ruit.

Bekijk de kleuren