Heeft u een afdak of pergola waar u te veel last hebt van tocht? Geen probleem! Speciaal daarvoor hebben we winddichte voorzetscreens met een venster. Dit specifieke doek laat geen wind door en heeft een ingebouwd venster zodat het zicht naar buiten steeds behouden blijft.

Dankzij deze voorzetscreens kan u zowel op koude als warme dagen genieten van uw gezellige zithoek. Is het koud, dan laat u de doeken naar beneden. Tijdens de warme dagen laat u de screens gewoon naar boven en zit u eigenlijk buiten. Het blijft natuurlijk steeds mogelijk om dit type doek zonder venster te voorzien, zodat u bepaalde delen kan afsluiten. De grootte van het venster is eveneens vrij te bepalen.

Afwerking op maat

Voor onze screens met venster zijn 3 kastvormen mogelijk: afgeschuind, rond en vierkant. Enkel bij de allergrootste screens met venster bent u beperkt tot de afgeschuinde kast. De kast, geleider en onderlat wordt in een RAL-kleur naar keuze gelakt en de afmetingen van het doorzichtige venster zijn vrij te bepalen. Zo kan u de volledige screen met venster aanpassen naar wens.

meer info
Wenst u nog meer info op maat van uw project?
Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.
Contacteer ons
Screens met venster
op zoek naar inspiratie?
vind uw dealer Bent u op zoek naar de juiste oplossing voor uw situatie?
Vind dan hier uw dichtstbijzijnde Wilms-expert!
Referenties