Architecten

Wilms wil voor elke klant maatwerk afleveren. Daarbij speelt de architect natuurlijk een sleutelrol. Onze schaduwmeesters creëren - net zoals architecten - producten met oog voor design en functionaliteit. Zo garanderen we harmonieuze schaduwoplossingen voor elke bouw.

Een familiebedrijf sinds 1975

Made in Belgium

Al 45 jaar produceren we als familiebedrijf schaduwoplossingen op Belgische bodem

Alles onder één dak

De volledige productiecyclus vindt in eigen huis plaats, zo houden we optimaal controle

Persoonlijke service

Dankzij persoonlijk en regelmatig contact met onze partners garanderen we kwaliteitsservice

Duurzaamheid

In elke stap van het proces kiezen we voor duurzaamheid en beperken we onze ecologische voetafdruk

Technische info & tools

Een kijkje achter de schermen nemen? Zeker doen! Het Wilms-gamma breidt namelijk elke dag uit. Vraag vandaag nog je log-in aan tot ons mediaplatform op Wilms World en ontdek het brochure-overzicht van ons huidige aanbod.

Vraag login aan

Architecten die meteen in de technische tekeningen en fiches willen duiken vinden er eveneens technische informatie over al onze schaduwoplossingen.

Toch nog vragen over ons bedrijf, onze producten of onze manier van werken? Contacteer ons via de contactknop en we helpen je op weg!

Medewerker
Ik ben Lorenz, contactpersoon architecten en help je graag verder tel
background

Innovatief vanbinnen en vanbuiten

Met de gepatenteerde innovatie ShutterX® van Wilms zijn de nadelen van traditionele inbouwrolluiken voorgoed verleden tijd. Als eerste op de markt zijn we erin geslaagd om een volledig luchtdicht systeem te ontwikkelen.

Dit luchtdicht inbouwrolluik combineert esthetiek en energiezuinigheid. Geen warmteverlies meer, waardoor jij onzichtbaar en comfortabel kan genieten.

Ontdek onze ShutterX®

Het oog wil ook wat

Klassieke vormen van rolluiken en zonweringen gaan voornamelijk uit van functionaliteit. Daarbij wordt te weinig ruimte gelaten voor esthetiek wat ons betreft.

Wilms' nieuwste ontwikkelingen zetten design voorop. Schaduwoplossingen horen namelijk naadloos in de bouw over te gaan. Blikvangers in de juiste zin van het woord.

Ontdek onze blikvangers

Gratis magnum prosecco