Laten we samen schaduw creëren

Schaduwmeesters vind je in elke stiel. Of het nu om architecten, aannemers of projectontwikkelaars gaat. Wilms staat klaar om professionals van dienst te zijn met technische informatie en ondersteuning. Zo verzekeren we kwaliteit in elke fase van een project.

Architecten

Wilms wil voor elke klant maatwerk afleveren. Daarbij speelt de architect natuurlijk een sleutelrol. Onze schaduwmeesters creëren - net zoals architecten - producten met oog voor design en functionaliteit. Zo garanderen we harmonieuze schaduwoplossingen voor elke bouw.

Ontdek alle info en tools
icon

Technische vragen

Onze schaduwoplossingen mogen dan wel esthetische eenvoud uitstralen, er gaat heel wat technische kennis achter schuil.
icon

Innovaties

Innovatie zit in het Wilms DNA, dat is geen verkoopspraat. We gaan steevast op zoek naar de meest baanbrekende schaduwoplossingen.
icon

Design

Wilms wil radicaal breken met de onesthetische rolluiken van weleer. We zetten vandaag in op blikvangers in de juiste zin van het woord.
icon

Inspiratie

Elk type woning of gebouw biedt een nieuwe uitdaging. Ontdek hoe Wilms zich keer op keer heruitvindt om met de juiste oplossing te komen.

Schaduwmeesters / uitvinders

Maak kennis met onze recentste uitvinding, de ShutterX®. Onzichtbaar vanbinnen en vanbuiten, met aandacht voor optimale energiezuinigheid. Screens inbouwen in de spouwmuur is al even geen kunst meer. Maar isolatieverlies, daar waar de rolluikkast geplaatst wordt, was tot nu toe een vervelend neveneffect. Dankzij de ShutterX® mogen we, wat dat betreft, in verleden tijd spreken.

Meer informatie