Samen creëren we je thuis in topvorm

Wilms is de partner van architecten, aannemers en projectontwikkelaars voor projecten waar esthetiek en functionaliteit in balans zijn. Waar comfortabel leven prioriteit is.


Het ganse team van Wilms staat klaar om professionals van dienst te zijn met technische informatie en algemene ondersteuning. Zo verzekeren we kwaliteit in elke fase van een project. En buitengewoon comfort voor de particulier.


Architecten

Wilms wil voor elke klant maatwerk afleveren. Daarbij speelt de architect natuurlijk een sleutelrol. Onze schaduwmeesters creëren - net zoals architecten - producten met oog voor design en functionaliteit. Zo garanderen we harmonieuze schaduwoplossingen voor elke bouw.

Ontdek alle info en tools
icon

Technische vragen

Onze schaduwoplossingen mogen dan wel esthetische eenvoud uitstralen, er gaat heel wat technische kennis achter schuil.
icon

Innovaties

Innovatie zit in het Wilms DNA, dat is geen verkoopspraat. We gaan steevast op zoek naar de meest baanbrekende schaduwoplossingen.
icon

Design

Wilms wil radicaal breken met de onesthetische rolluiken van weleer. We zetten vandaag in op blikvangers in de juiste zin van het woord.
icon

Inspiratie

Elk type woning of gebouw biedt een nieuwe uitdaging. Ontdek hoe Wilms zich keer op keer heruitvindt om met de juiste oplossing te komen.
background

Bij Wilms heb je alles in huis

Wij geloven sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productiecyclus van rolluiken, zonwering en ventilatie wordt in eigen huis beheerd: van productie tot transport. Zo kunnen onze medewerkers op elk moment van de dag precies controleren waar een order zit in het productieproces en garanderen we strakke leverdata.

Word Wilms-dealer