Wilms-dealer worden?

Slimme zet.

Wilms is niet alleen een op-en-top Belgisch familiebedrijf, we zijn ook de grootste producent van rolluiken in de Benelux. Daarnaast vind je onze zonwering in België, Nederland en Zweden. Wilms, dat is een top-of-the-line productengamma, onklopbare service en zin voor innovatie.


Stap jij mee in het Wilms-verhaal?

Waarom kiezen voor Wilms?

Schaduwmeesters vind je in elke stiel. Of het nu om architecten, aannemers of projectontwikkelaars gaat. Wilms staat klaar om professionals van dienst te zijn met technische informatie en ondersteuning. Zo verzekeren we kwaliteit in elke fase van een project.

100% transparant

Wilms' volledige productieproces gebeurt in onze productiesite in Meerhout. Zo garanderen we kwaliteit en strakke timings.

Service van topkwaliteit

Onze dealers zijn lid van onze familie. Wat dacht je van een eigen serviceteam, een vast aanspreekpunt en 100% leveringsbetrouwbaarheid?

Drang naar innovatie

Wilms huist een ijzersterke R&D-afdeling, die staat garant voor een dynamisch productengamma conform de laatste trends en technieken.

Loyaliteitsprogramma

Kiezen voor Wilms hoort beloond te worden. Ons loyaliteitsprogramma biedt tal van voordelen voor dealers groot en klein.

Wilms Academy

Maandelijkse opleidingen, zowel commercieel als technisch. Steeds gepresenteerd door onze eigen Wilms schaduwmeesters.

Producten

Rolluiken bieden isolatie op zowel thermisch als akoestisch vlak, werken verduisterend, verhogen de privacy van de bewoners én schrikken ongewenste bezoekers af. Wilms biedt rolluiken in pvc en aluminium aan, volledig op maat van de klant. Deze kan kiezen voor een afwerking in poeder- of natlak of folie.

• Maximaal gebruiksgemak, ook voor jouw monteurs of plaatsers
• Aflevering op vaste dagen door een vaste Wilms chauffeur
• Doorgedreven innovaties waarmee je kan uitpakken

Ontdek onze rolluiken

In ons uitgebreid gamma vind je traditionele voorzet- en opbouwscreens. Maar we onderscheiden ons door enkele doorgedreven innovaties, zoals de ZipX®Zero. Dankzij deze technologie kunnen screens volledig onzichtbaar in de spouw worden ingebouwd.

• Naast staal, nu ook carbon en aluminium assen
• Aanzienlijk lichter en makkelijker te plaatsen
• Techniek gepatenteerd door Wilms

Ontdek onze screens

Wilms heeft een windvaste verandazonwering ontwikkeld. Dankzij een unieke spantechniek in de geleiders blijft het doek in elke hellingshoek onder spanning. Bovendien moet het systeem niet op steunen worden geplaatst waardoor de veranda een strakke look krijgt.

• Ook geschikt voor schuine glaspartijen en lichtkoepels
• Rechtstreekse plaatsing op draagstructuur mogelijk

Meer over verandazonwering

Zonneschermen zijn ideaal voor zij die een niet constant zichtbare terrasoverkapping wensen. Dankzij een automatische sturing wordt voorkomen dat de temperatuur in de woning te hoog oploopt. Een elegante manier om schaduw en koelte te verzekeren.

• 2-in-1 oplossing voor zonwering op het terras én in huis
• Volledig geautomatiseerde systemen die uitblinken in eenvoud en plaatsingsgemak

Meer over zonneschermen

Windvaste terrasoverkappingen zijn het uitgelezen alternatief wanneer de muren niet stevig genoeg zijn om het gewicht van een knikarmscherm te dragen. De terrasoverkapping biedt een waardevolle uitbreiding van de leefruimte, ook op warme dagen.

• Bevestigd aan de muur of vrijstaand op vier steunpilaren
• Zorgt ook voor aangename temperatuur binnenshuis
• Terrasoverkapping zonder dwarsbalken in opgerolde toestand

Meer over terrasoverkappingen

Wilms mee op de kaart te zetten? Word dealer!

Onze dealers zijn niet zomaar partners, ze zijn volwaardige leden van de Wilms-familie. Word vandaag nog lid van de grootste schaduwfamilie van het land en ontdek wat Wilms voor jouw business kan betekenen.

Maak een afspraak
Medewerker
Ik ben Thomas, Sales manager en help je graag verder tel
5

Productiehallen

90

Rolluiken per dag

110

Screens per dag

51000

Vierkante meter

200

Trotse schaduwmeesters

Gratis magnum prosecco