Architecten

Wilms wil voor elke klant maatwerk afleveren. Daarbij speelt de architect natuurlijk een sleutelrol. Onze schaduwmeesters creëren - net zoals architecten - producten met oog voor design en functionaliteit. Zo garanderen we harmonieuze schaduwoplossingen voor elke bouw.

Een familiebedrijf anno 2023

Made in Belgium

Al 45 jaar produceren we als familiebedrijf schaduwoplossingen op Belgische bodem

Alles onder één dak

De volledige productiecyclus vindt in eigen huis plaats, zo houden we optimaal controle

Persoonlijke service

Dankzij persoonlijk en regelmatig contact met onze partners garanderen we kwaliteitsservice

Duurzaamheid

In elke stap van het proces kiezen we voor duurzaamheid en beperken we onze ecologische voetafdruk

Technische info & tools

Een kijkje achter de schermen nemen? Zeker doen! Het Wilms-gamma breidt namelijk elke dag uit. Vraag vandaag nog je log-in aan tot ons mediaplatform op Wilms World en ontdek het brochure-overzicht van ons huidige aanbod.

Vraag log-in aan

Architecten die meteen in de technische tekeningen en fiches willen duiken vinden er eveneens technische informatie over al onze schaduwoplossingen.

Toch nog vragen over ons bedrijf, onze producten of onze manier van werken? Contacteer ons via de contactknop en we helpen je op weg!

Medewerker
Ik ben Michiel, contactpersoon architecten en help je graag verder tel
background

Investeren in de toekomst

Wilms is nooit verlegen om te investeren in de toekomst. We zetten dan ook sinds jaar en dag in op de meest baanbrekende innovaties in schaduwland. Of het nu gaat om duurzaamheid, techniek of design.

Onze ijzersterke Research & Development-afdeling is een ware trendsetter in de markt. Door het onmiddellijk patenteren van onze ontwikkelingen blijven we de concurrentie steeds een stapje voor.

Ontdek onze innovaties

Maak kennis met ShutterX®

Onzichtbaar langs binnen, onzichtbaar langs buiten.

Wilms is erin geslaagd een inbouwrolluik te ontwikkelen dat geplaatst wordt zonder verlies van isolatie. Klanten hoeven dus niet langer te kiezen tussen esthetiek en energiezuinigheid.

Ontdek onze ShutterX®

Het oog wil ook wat

Klassieke vormen van rolluiken en zonweringen gaan voornamelijk uit van functionaliteit. Daarbij wordt te weinig ruimte gelaten voor esthetiek wat ons betreft.

Wilms' nieuwste ontwikkelingen zetten design voorop. Schaduwoplossingen horen namelijk naadloos in de bouw over te gaan. Blikvangers in de juiste zin van het woord.

Ontdek onze blikvangers