Genieten van de zon met een zonneluifel in Moregem

Verrijk jouw buitenleven in Moregem met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Onze types zonneluifels in Moregem

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Moregem zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Moregem

Een zonneluifel in Moregem kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk model? Wit of zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Image

Het voordeel van een zonnescherm in Moregem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Moregem meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Moregem.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Moregem heb je genoeg aan één druk op de knop. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!