Wilms Knikarmschermen Country Cam 4 01

Het Wilms zonnescherm 700LX: spitstechnologie in een strak design

26.08.2021

Koos jij voor een strakke nieuwbouw met crepie of gelijmde bakstenen? Een landelijke pastoriestijl met kruisverdelingen in de ramen? Of de renovatie van een klassieke, bestaande woning? Het zonnescherm 700LX van Wilms leent zich voor elke bouwstijl.

Bij Wilms luisteren we naar onze klanten. Daarom ontwikkelden we dit volledige nieuwe zonnescherm, op maat van de hedendaagse bouwer en verbouwer. De traditionele ronde vormen van zowel kast als voorprofiel zijn verdwenen en maakten plaats voor een eigentijds en strak design. Dankzij de magnetische zijkappen blijven de motor en de bedieningselementen steeds makkelijk bereikbaar.

Dankzij de elektromotor op afstandsbediening open en sluit je het scherm met één druk op knop. Koppeling aan je smart home toepassingen is mogelijk.

De terrassen en raampartijen worden alsmaar groter, dus volgen onze producten. Het Wilms zonnescherm 700LX is beschikbaar tot een breedte van 7 meter en 3,5 meter uitval. Meer dan voldoende om schaduw en verkoeling te brengen op een terras van 5m op 3m. Wie terras zegt, zegt ook gezelligheid. En dan mag het juiste licht niet ontbreken. Zowel directe als indirecte LED-verlichting zijn standaard gemonteerd in het Wilms zonnescherm 700LX. Via de afstandsbediening kan je beide lichtstroken apart bedienen en dimmen.

De zeven troeven van het Wilms zonnescherm 700LX op een rijtje:

  1. Strak design met rechte kast en voorprofiel
  2. Op maat van jouw terras, in overleg met onze adviseur
  3. Indirecte en directe dimbare LED-verlichting
  4. Kast, armen en voorprofiel in een RAL-kleur naar keuze
  5. Wilms SunCollection: keuze uit 24 doeken
  6. Vijf jaar garantie
  7. Professionele plaatsing door een Wilms vakman

Wil je testen welk zonnescherm het best past op jouw gevel? Gebruik onze handige simulator om het te ontdekken in enkele klikken.