Wilms, de specialist voor jouw rolluiken in Hoeleden

Je rolluiken in Hoeleden maken van je woning een essentieel deel uit. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Breng een bezoek aan een Wilms-dealer en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De afwerking van je rolluik in Hoeleden

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze nat- en poederlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Hoeleden

Het luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggenomen stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Hoeleden

Bij de Wilms-dealers kan je terecht voor onze drie soorten rolluiken in Hoeleden: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Aan de buitenzijde is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Onze lokale Wilms-verdelers helpen je graag verder met advies op maat. Maak nu je afspraak!

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Hoeleden, doe je dat niet ondoordacht. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Het kan bij de Wilms-dealers. Het is de plek bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te ontdekken. Onze schaduwmeesters geven je persoonlijk advies terwijl jij onze rolluiken zelf uittest. Plan nu je afspraak in de showroom van een lokale verdeler en kom alle opties voor je nieuwe rolluiken in Hoeleden ontdekken!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Hoeleden die helemaal passen bij jouw behoeftes. Leg op voorhand een afspraak vast bij een Wilms-dealer en vertrouw op het advies van experten.