Blog

Ontdek tal van tips en nieuwigheden

Inbouwscreen Zip X Zero 05 lores

Meubels, tapijten en parket beschermen met Wilms zonwering

Een late zomer, Indian summer of Été indien, dat is puur genot. Heerlijk die tijd naar het einde van de zomer toe met zonnig en droog weer. Alleen de kleurrijke natuur en de dagen die stilaan korter worden, lichten een tipje van de sluier over de nakende herfst. De nazomer is een periode waarin de temperaturen misschien niet meer zo extreem hoog zijn als in de zomer, maar de zon kan nog steeds fel schijnen en voor een stevige portie warmte zorgen, buiten én binnenshuis. Bovendien staat de zon in de nazomermaanden een stuk lager dan in volle zomer en valt de zon directer in.

25.09.2023

Een ijzersterk fietsbeleid bij Wilms

September is fietsmaand. Bij Wilms hebben we enkele die hard fietsers, die hun woon-werkverkeer door weer en wind al fietsend afleggen. En dat komt niet zomaar uit de lucht vallen, want Wilms voert een actief fietsbeleid. Zo fietsen elke maand maar liefst 85 schaduwmeesters van en naar het werk, en de kilometers die we bijeen fietsen maken dat we samen elk jaar zo’n 4,5 keer rond de aarde te rijden! Cijfers om U tegen te zeggen.

12.09.2023

Duurzame Belgische buitenzonwering voor de circulaire woningen van CIRCL

Met CIRCL, een nieuw duurzaam en radicaal digitaal woonconcept onder de vlag van de Groep Vanhout, bouw je ecologisch en snel. Binnen de 3 maanden na goedkeuring van de bouwvergunning realiseert CIRCL overal in België jouw future-proof woning: nieuwbouw of renovatie, open, halfopen of gesloten. En Wilms is trotse partner in crime voor de buitenzonwering.

23.08.2023

Wilms lakt in ‘groene’ lakkerij

Midden 2016 nam Wilms in Meerhout een volledig nieuwe lakkerij van zo’n 2600 m² in gebruik, voor voornamelijk zonweringsproducten, omdat de bestaande lakkerij uit zijn voegen barstte. Een installatie goed voor een investering in duurzame technieken van 3,6 miljoen euro, met milieuvriendelijke oplossingen op verschillende niveaus, die uniek zijn in België.

14.07.2023
${ category.title }

${ post.title }

${ post.postDate }