Reken voor je rolluiken in Meerdonk op onze schaduwmeesters

Een elementair onderdeel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Meerdonk. Ze helpen je bijvoorbeeld beter slapen, stralen veiligheid en bescherming uit of geven je een gevoel van geborgenheid. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Blader door het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure. Download 'm nu!

De verschillende soorten rolluiken in Meerdonk

In de inspiratiebrochure staan de drie soorten rolluiken in Meerdonk die we in het aanbod hebben: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure hier!

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Meerdonk kopen doe je niet zomaar. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Meerdonk.
Image

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Meerdonk

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Meerdonk

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Meerdonk die helemaal passen bij jouw noden. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!