Wilms rolluiken in Morkhoven, al jaren de specialist in rolluiken

Je rolluiken in Morkhoven maken van je woning een fundamenteel deel uit. Ze helpen je bijvoorbeeld beter slapen, stralen veiligheid en bescherming uit of geven je een gevoel van geborgenheid. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en bezoek de showroom van een Wilms-verdeler.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Morkhoven

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De verschillende soorten rolluiken in Morkhoven

Bij de Wilms-dealers kan je terecht voor onze drie soorten rolluiken in Morkhoven: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Aan de buitenzijde is er – afhankelijk van de montage – slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Krijg je graag persoonlijk advies? Dan ben je welkom bij een lokale Wilms-verdeler!
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Morkhoven

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggehaalde stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Test onze rolluiken uit bij een verdeler in je buurt

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Morkhoven? Dan begin je daar niet zomaar aan. Je wil het product eerst zien, voelen, beleven. Dat kan allemaal bij onze Wilms-dealers. Je krijgt er de mogelijkheid om je te verdiepen in onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Onze schaduwmeesters geven je persoonlijk advies terwijl jij onze rolluiken zelf uittest. Maak nu je afspraak bij een lokale verdeler en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Morkhoven.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, bedieningssystemen en lamellen kan je rolluiken kopen in Morkhoven die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag het persoonlijk advies van experts? Maak je afspraak bij een lokale verdeler.