Comfort en veiligheid met rolluiken in Perk

Je rolluiken in Perk maken een niet weg te denken onderdeel uit van je woning. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Perk

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Perk

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Denk maar aan:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Al onze onderdelen worden vervaardigd uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
Image

Inspiratie voor je rolluiken opdoen

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Perk? Dan begin je daar niet zomaar aan. Natuurlijk wil je het product eerst kunnen zien, voelen en beleven. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Perk.

De verschillende soorten rolluiken in Perk

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Perk: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, comfort en veiligheid. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Perk die helemaal passen bij jouw noden. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!