Reken voor je rolluiken in Petegem-aan-de-Schelde op onze schaduwmeesters

Een fundamenteel deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Petegem-aan-de-Schelde. Ze stralen veiligheid en bescherming uit of helpen je bij een betere nachtrust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Petegem-aan-de-Schelde

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Bovendien worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat onder andere over:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.

Inspiratie voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Petegem-aan-de-Schelde, daar begin je niet zomaar aan. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Het kan in ons Experience Center of bij de Wilms-dealers. Maar blader eerst een door onze inspiratiebrochure voor je je naar de showroom begeeft. Je komt er alles in te weten over de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Petegem-aan-de-Schelde.
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Petegem-aan-de-Schelde

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Petegem-aan-de-Schelde

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Petegem-aan-de-Schelde: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer je geen zin hebt in veel breek- en kapwerk. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Petegem-aan-de-Schelde die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.