Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Ransberg

Je rolluiken in Ransberg maken cruciaal deel uit van je woning. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en ga langs bij een lokale Wilms-dealer.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Ransberg

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. In dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Koop je nieuwe rolluiken in Ransberg, dan denk je daar uiteraard goed over na. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Je doet het bij de Wilms-verdelers. Kom er onze drie soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, het kleurenaanbod en de gebruikte materialen ontdekken. Test de rolluiken gerust naar hartenlust uit en stel je vragen aan onze schaduwmeesters. Kom naar de showroom van een van onze verdelers en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Ransberg. Maak je afspraak nu!
Image

De verschillende soorten rolluiken in Ransberg

Je vindt bij onze verdelers drie soorten rolluiken in Ransberg: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Graag advies op maat? Ga dan langs bij een lokale Wilms-verdeler.

De afwerking van je rolluik in Ransberg

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Door onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk aan.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Ransberg die helemaal passen bij jouw behoeftes. Plan een afspraak in op voorhand voor het persoonlijk advies van een lokale WIlms-verdeler.