Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Sint-Martens-Voeren

Je rolluiken in Sint-Martens-Voeren maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Je ontdekt het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen in de brochure.

Inspiratie voor je rolluiken

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Sint-Martens-Voeren, doe je dat niet ondoordacht. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. In het Wilms Experience Center of bij onze verdelers is dat mogelijk. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Sint-Martens-Voeren.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Sint-Martens-Voeren

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.
Image

De verschillende soorten rolluiken in Sint-Martens-Voeren

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Sint-Martens-Voeren: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt op die manier niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen in je interieur naadloos weg. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een volledig luchtdicht systeem.
Brochure downloaden!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Sint-Martens-Voeren

Er treedt bij traditionele inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggehaalde stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Sint-Martens-Voeren die helemaal passen bij jouw noden. Download onze online brochure en doe alvast inspiratie op voor jouw rolluiken.