Een zonnescherm in Anderlecht? Veilig relaxen in de zon

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je er natuurlijk buiten optimaal van genieten. Maar wanneer ze te hevig schijnt, heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in Anderlecht. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

Op en top Belgische zonneluifels in Anderlecht

Als betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering heeft Wilms al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in Anderlecht van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel 700lx modern

Het voordeel van een zonnescherm in Anderlecht

Je geniet dankzij je zonnescherm in Anderlecht meer en langer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is helemaal jouw keuze.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Online maak je alvast kennis met al onze producten.

De kostprijs van je zonnescherm in Anderlecht

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Anderlecht is niet steeds mogelijk. Afhankelijk van een heleboel factoren varieert de prijs. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms verdelers.
zonneluifel wit Solitair terras

De twee types zonneluifels

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Het design past bij de verschillende stijlen van renovatie- en nieuwbouwwoningen, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting zorgt bovendien telkens weer voor een gezellige sfeer onder je zonnescherm in Anderlecht. De Solitair is het tweede type. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die ondersteunt het doek optimaal en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit weggewerkt. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneluifels van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Anderlecht uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je overdag tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. Je bent hartelijk welkom bij de Wilms dealers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers