Wilms opbouwrolluiken Shutter X renovatie

5 redenen om dit najaar voor rolluiken te kiezen

13.10.2021

Vaarwel kwakkelzomer, welkom gezellig najaar. De zomer mag dan wel hebben teleurgesteld, de herfst doet dat zelden. Dat betekent vroeger donker, stevige windvlagen, (nog) meer regen en koude nachten. Maar niet getreurd. Rolluiken zijn jouw ideale partner om het herfstweer buiten te houden en de gezelligheid naar binnen te halen.

Kiezen voor rolluiken betekent niet langer inboeten op design. Onze geavanceerde inbouwrolluiken worden in de spouw geplaatst en zijn dus volledig onzichtbaar, zowel langs binnen als buiten. Bovendien hebben we met de gepatenteerde Shutter X een volledig luchtdichte variant op de markt gebracht.

Wilms blijft met andere woorden innoveren als het op rolluiken aankomt, daar hebben we vijf goede redenen voor:

1. Verduistering

We varen allemaal bij een goede nachtrust, maar 8 uur doorslapen is geen sinecure. Rolluiken laten je toe om slaap- of woonkamer volledig te verduisteren, zowel 's nachts als overdag. Jij bepaalt dus je ritme. Bovendien zorgen rolluiken voor een verhoogde geluidsreductie tot wel 8db.

2. Isolatie

Met rolluiken houd je de koude buiten en blijft het binnen knus en warm. Voelbare luchtstromen of koude vensterbanken zijn voorgoed verleden tijd. Afhankelijk van het type rolluiken dat je kiest, verzekert Wilms een minimum aan warmteverlies (tot zelfs volledige luchtdichtheid met de Shutter X). Een flinke besparing op je energiekosten dus.

3. Bescherming

Rolluiken geven een gevoel van bescherming en veiligheid. Ze zijn dan ook de grootste vijand van inbrekers. Niet alleen hebben rolluiken een afschrikkend effect, ze maken effectief inbreken vrijwel onmogelijk. Mensen met slechte bedoelingen worden op afstand gehouden en jij voelt je geborgen, dag en nacht.

4. Privacy

Jouw woning, jouw privacy. Waar screens nog enige transparantie toelaten sluiten rolluiken binnenkijken in je woning uit, ook als het buiten donker is. Geef pottenkijkers geen kans en voel je vrij om je ding te doen.

5. Sfeer

Met rolluiken houd je niet alleen warmte binnen, maar ook gezelligheid. Speel met lichtinval en ga voor gedeeltelijke verduistering, of laat de rolluiken volledig naar beneden voor een echt knusse sfeer. Jij kiest in welk cocon je de wintermaanden wil doorbrengen.

Van voorzetrolluiken, tot inbouw- en opbouwvarianten. Wilms heeft voor elke woning, smaak en budget een oplossing klaar. Bekijk ons aanbod, doe inspiratie op of contacteer één van onze schaduwmeesters voor advies.

Nog niet helemaal overtuigd?

Geen erg, enthousiasme is alvast een goed begin! We helpen je graag verder met al onze info in de brochure of aan de hand van een afspraak!

Download brochure Maak een afspraak
Gratis magnum prosecco