Wilms rolluiken screens automatisatie

Automatisatie: regel uw rolluiken en zonwering vanop uw werk

19.09.2019

Iedereen heeft graag wat extra luxe, zeker thuis. Elektrische rolluiken en zonnescreens worden steeds populairder. Ze verhogen het comfort en bieden extra veiligheid aan uw woning. U kan uw rolluiken zelfs bedienen via uw smartphone, waar u ook bent.

Verhoog uw comfort

De wekker gaat, u stapt uit bed en kijkt snel even uit het raam. Het belooft een druilerige dag te worden. Eenmaal op het werk aangekomen begint het langzaam op te klaren. Het is 28 graden buiten. Prachtig weer. Misschien kan u deze middag nog een terrasje doen?

Maar helaas, door de druilerige ochtend heeft u er niet aan gedacht de rolluiken omlaag te laten. Wanneer u thuis komt, is de temperatuur in uw woning sterk gestegen. Van slapen is er de eerste uren geen sprake.

Uw rolluiken of zonnescreens bedienen vanop afstand biedt heel wat voordelen. U kunt makkelijk de situatie aanpassen aan veranderende weersomstandigheden. Zo komt u thuis in een koele slaapkamer in de zomer, of is uw woonkamer heerlijk gewarmd door natuurlijke zonnestralen in de winter. U kan ook extra energiekosten besparen door uw zonnescreens en rolluiken slim te bedienen.

En ook uw veiligheid

Als uw rolluiken dag en nacht gesloten zijn, dan weten niet alleen uw buren dat u met vakantie bent. Door uw rolluiken te automatiseren, kan u simuleren dat u toch thuis bent. Dit verhoogt de veiligheid van uw woning.

Bovendien verlengen geautomatiseerde rolluiken de tijd die nodig is om in te breken. Inbrekers laten huizen met rolluiken daarom liever links liggen. U kunt dus met een gerust hart gaan slapen, thuis of op vakantie.

Behoudt controle over uw woning, waar ook ter wereld

Uw rolluiken of zonnescreens automatisch bedienen kan op verschillende manieren. Van één schakelaar per rolluik of screen tot een aansluiting op uw bestaand domoticasysteem. Maar een smart home oplossing biedt u het meeste vrijheid. Waar ook ter wereld, stuurt u uw rolluiken aan via het internet, of een app op uw tablet of smartphone. Dus zelfs vanop uw werk heeft u controle over uw rolluiken en screens. Met behulp van een tijdsklok en sensoren bent u de zon steeds voor én kan u bijgevolg extra besparen op uw energiekosten.

Meer informatie over automatische rolluiken en zonnescreens? Neem snel contact op met een van onze dealers voor meer informatie.

Maak een afspraak bij een dealer

Gratis magnum prosecco