Wilms screens zonwering knikarmschermen

Bestel nu je zonnetent en geniet in de lente meteen van je terras!

24.09.2020

Ben je op zoek naar een zonnetent of knikarmscherm om schaduw te brengen op je terras of in je tuin? Dan ben je bij Wilms aan het juiste adres.

De winter niet het juiste seizoen? Dat dacht je maar! Bestel nu al bij Wilms je zonnetent of knikarmscherm, dan wordt het tijdens de winter geproduceerd en vlak voor de start van de lente bij je thuis gemonteerd. Zo kan je bij de eerste warmte meteen extra lang genieten van je terras. Een goed plan!

Stel zelf je knikarmscherm samen!

Dankzij onze nieuwe, innovatieve tool kan je nu makkelijk in enkele klikken zelf een inschatting maken van de prijs van je Wilms knikarmscherm. Hieronder leggen we je uit hoe dat precies in zijn werk gaat.

  • Stap 1: Bezorg ons jouw gegevens, zo kunnen we de prijsindicatie doorsturen en kan je meteen een afspraak of concrete offerte vragen als dat achteraf nodig blijkt.
  • Stap 2: Stel zelf je knikarmscherm samen. Kies het type, de breedte en de uitval, de bediening en de kleur van de profielen. De kleur van het doek kan je achteraf kiezen als je een offerte vraagt, het doek heeft geen impact op de prijs.
  • Stap 3: Bevestig je gegevens en ontvang de prijsindicatie in je mailbox. Je kan hier ook opteren om meteen een offerte te vragen.

Hoe gaat het verder?

Afhankelijk van je woonplaats verwijzen we je door naar onze eigen collega's in de showroom in Meerhout of naar een Wilms-partner bij jou in de buurt. Zij maken dan een offerte op maat, gebaseerd op jouw wensen en verwachtingen.

Ben je er klaar voor?

Bereken hier je prijs

Gratis magnum prosecco