Wilms rolluiken en zonwering showroom Meerhout

Boek meteen een afspraak in de Wilms showroom in Meerhout

11.05.2020

Sinds 7 december is de showroom van Wilms aan de Molsebaan in Meerhout opnieuw open. Omwille van de corona-maatregelen is het enkel mogelijk onze showroom te bezoeken op afspraak.

Een afspraak maken doe je bij voorkeur in drie snelle stappen via dit handige webformulier. Je kan meteen datum en uur van je afspraak kiezen. Je kan ook telefonisch een afspraak maken op 014/36.99.70, vraag naar de showroom. Onze collega’s helpen je graag verder.

Boek een afspraak

Heb je een afspraak gemaakt? We geven je enkele richtlijnen mee. Je ontvangt deze ook per mail.

We ontvangen je in onze gloednieuwe showroom. Parkeren kan voor het gebouw.

Om jouw gezondheid en die van onze medewerkers te garanderen maken we vooraf graag goede afspraken.

  • Vertoon jijzelf of één van je huisgenoten ziekteverschijnselen zoals koorts of kortademigheid? Bel je afspraak dan af op 014/36.99.70. Wij wachten graag tot je genezen bent.
  • Respecteer het uur van je afspraak. Ben je te vroeg? Wacht dan even in de auto op de parking.
  • Onze verkoper zal je alcoholgel en een mondmasker aanbieden bij de start van je afspraak. Maak hier maximaal gebruik van. Indien gewenst kan je ook bij het begin en het einde van de afspraak je handen wassen. Wij ontsmetten alle materialen na je bezoek.
  • Uitzonderlijk bieden wij je niets te drinken aan tijdens je bezoek. Dat is minder gezellig, maar wel veilig.
  • Hou rekening met de regels van social distance en bewaar steeds minimaal 1,5 afstand tussen jezelf en de verkoper. Kom niet met meer mensen dan absoluut noodzakelijk, maximum twee personen. Vermijd contact met onze andere schaduwmeesters die aan het werk zijn.
  • Heb je een deal gesloten? Bezegel hem dan niet met een handdruk. Onze verkoper bezorgt je alle documenten via mail of post. Jij kan ze op die manier ook bevestigen.