Colruyt Group 2

Colruyt Group & Wilms: een perfecte match

13.09.2021

De komende maanden gaat Wilms in meer dan zestig filialen van Colruyt Group windvaste ZipX screens plaatsen in bureauruimtes en refters. Na een proefproject met vijf vestigingen koos Colruyt Group voor de kwaliteit, de service en de flexibiliteit van Wilms.

Colruyt Group zocht een duurzame en efficiënte manier om op zonnige dagen de warmte uit de refters en bureaus van hun winkels te houden. Zo kwamen ze bij de zonnewering van Wilms terecht.

Thomas Vanhauwere is sales advisor bij Wilms en volgt het project op van A tot Z: “We hebben in de eerste plaats gefocust op de kwaliteit van onze producten. In een proefproject met vijf winkels toonden we de troeven van onze ZipX screens en de service van onze Wilms vakmannen. De reacties waren over de hele lijn positief.”

Wilms ging een stapje verder om Colruyt Group te overtuigen. Thomas Vanhauwere legt uit: “We nodigden de aankoopverantwoordelijken van Colruyt Group voor een bezoek aan ons gloednieuwe Experience Center en onze productiesite in Meerhout. Daar konden ze zelf vaststellen hoe onze 200 schaduwmeesters elke dag producten van topkwaliteit afleveren, en zeker ook hoe onze Wilms-waarden matchen met die van Colruyt Group. Ik denk dan in de eerste plaats aan het familiaal karakter maar ook aan duurzaamheid en vakmanschap.”

Ondertussen is Wilms gestart met de uitlevering van de eerste projecten. De plaatsing gebeurt door zorgvuldig gekozen partners uit het Wilms netwerk, verspreid over heel België. Tegen eind 2021 zullen alle ZipX screens bij Colruyt Group geplaatst zijn.

Gratis magnum prosecco