Wilms somfy tahoma 2022

Eén schakelaar voor al je apparaten

02.02.2022

Uit je zetel komen om rolluiken of zonwering naar beneden te halen is er al even niet meer bij. Bediening via app of stem heeft in de meeste huishoudens zijn ingang gevonden. Maar Somfy wil het je nóg gemakkelijker maken. Vanaf nu kan je al je smart apparaten - van rolluiken tot belichting - met één druk op de knop bedienen. Maak kennis met de TaHoma switch Smart Control.

Vaak willen we onze rolluiken, zonwering, belichting, beveiliging tegelijkertijd bedienen. Wanneer we opstaan de rolluiken ophalen, lichten aan doen, het ochtendnieuws afspelen op de homespeaker… of bij het thuiskomen alarm afzetten, rolluiken omlaag laten en de verwarming aanzetten.

Via de TaHoma switch Smart Control van Somfy kan je met één druk op de knop al je compatibele smart apparaten een commando te geven. Jij kiest welke sequentie je binnen handbereik wil hebben om de juiste mood te zetten. Je hoeft dus niet langer de app te openen.

Het minimalistisch ontwerp is niet alleen een lust voor het oog maar laat ook eenvoudige configuratie en bediening toe. Enkel wifi-verbinding is vereist.

De TaHoma is vanzelfsprekend compatibel met Somfy-producten maar ook met populaire smart home-toepassingen zoals de Philips Hue-serie, IKEA-lampen of Sonos-speakers.

Besturing vanuit je luie zetel

Liever de hulp inroepen van Alexa of Google? Ook dat is mogelijk. Je kan de TaHoma switch eenvoudigweg bedienen via spraakbesturing. Handig als je even de handen vol hebt.

Voor zij die bekend zijn met Somfy’s smart home toepassingen geven we ook mee dat de TaHoma-app een nieuw jasje heeft gekregen. De app, voor gebruikers van alle ervaringsniveaus, heeft een rits aan nieuwe opties gekregen. Met de app kan je onder meer je TaHoma buitenshuis bedienen, om bijvoorbeeld de deur te openen voor een bezorger of je huis voor te verwarmen.


Wilms biedt haar klanten steeds de mogelijkheid om de nieuwste snufjes in huis te halen. De TaHoma is de meest uitgebreide smart home oplossing van Somfy en laat toe je volledige woonomgeving te digitaliseren - inclusief je Wilms-producten.

Meer weten over de TaHoma Switch?

Gratis magnum prosecco