Wilms showroom breedhoek 20210107 web 023

Ik wil een schaduwoplossing. En nu?

17.06.2021

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een schaduwoplossing van Wilms. Onaangename binnentemperaturen, isolatieproblemen, een gevoel van onveiligheid, nood aan verduistering... Maar hoe maak je de juiste keuze? Wij nemen je mee doorheen het Wilms-proces.

Klanten komen naar Wilms met tal van vragen, twijfels en ideeën. De één weet exact hoe zijn nieuwe voorzetrolluiken er moeten uitzien, de ander heeft geen idee of hij voor een inbouwscreen, dan wel een knikarmscherm moet gaan.

1. Help me kiezen

In elk geval staan onze schaduwmeesters klaar om jou bij te staan met advies op maat. Dat kan op verschillende manieren. Heb je de help-me-kiezen-tool op onze website al ontdekt? Deze slimme ontwikkeling geeft je binnen de 5 minuten relevante schaduwoplossingen op basis van jouw voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar iets eenvoudig en praktisch of eerder esthetisch en verfijnd.

2. Persoonlijk schaduwadvies

Liever een 1-op-1 gesprek met de schaduwmeesters zelf? Bezoek onze showroom in Meerhout of ga langs bij één van de talloze Wilms-dealers in België voor professioneel advies. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties in schaduwland en lichten je graag in over wat mogelijk is.

3. Offerte op maat

Op basis van jouw plannen stellen ze een offerte op maat op. Hierin vind je alles terug van kleur en materiaal tot dimensies en technologie. Een complex project zoals een opbouwkast met ventilatie of luchtdicht inbouwrolluik kan een bezoek aan huis en technische opmeting vereisen. Voor onze schaduwmeesters moet alles nu eenmaal waterpas zijn.

4. Vakwerk in Meerhout

Offerte goedgekeurd? Dan gaat het productieproces van start. Heel de assemblage gebeurt door onze eigen schaduwmeesters in onze productiehallen in Meerhout. Jouw rolluiken, zonneschermen of screens worden hier vakkundig geconstrueerd en gemonteerd, van motor tot lamellen, van kast tot verpakking. Elk project is uniek, we laten nooit twee maal dezelfde bestelling van de band laten rollen. Maatwerk verzekerd dus.

5. Professionele plaatsing

Binnen een termijn van 4 tot 6 weken is jouw bestelling klaar om geplaatst te worden. Dat kan door Wilms zelf gebeuren indien je in Meerhout besteld hebt, of door een schaduwexpert in je buurt. Jij hoeft enkel te wachten tot je rolluiken, zonneschermen of screens de oprit komen opgereden.

6. Het woord van de schaduwmeester

Ook na de plaatsing staan we tot je dienst. Bijvoorbeeld door middel van een sluitende garantie. Die verzekert je van een schaduwoplossing met levensduur. Daarnaast blijven wijzelf en onze verdelers beschikbaar mocht je nog met vragen zitten of een ontevredenheid willen melden. 100% tevredenheid is het woord van de schaduwmeester.

Gratis magnum prosecco