Wilms baseline

Je thuis in topvorm, de nieuwe baseline van Wilms

28.02.2024

Welkom in de wereld van Wilms

Meer dan schaduwmeesters

Sinds 1975 zijn wij Wilms. Schaduwmeesters waren we al langer, dankzij de ontwikkeling en productie van rolluiken en zonwering van topkwaliteit. Met de recente lancering van Wilms raamventilatie zijn we meer geworden dan enkel meesters in schaduw.

Wij van Wilms begrijpen de dynamiek van het moderne leven. Meer comfort toevoegen aan jouw leven is wat ons drijft. Of dat nu met rolluiken, zonwering of ventilatie is, de kwaliteit van jouw leven is voor Wilms de motor tot innovatie. We ontwikkelen en verbeteren oplossingen die het verschil maken voor mens en planeet, en dat alles steeds zo duurzaam mogelijk. Met onze geavanceerde systemen creëren we een thuis in topvorm, voor jou en je huisgenoten.

Nieuwe baseline in een ruimer jasje

Met het oog op de lancering van onze raamventilatie gingen we op zoek naar een nieuwe baseline die de lading dekt en ook nog eens goed bekt.

Onze nieuwe baseline “je thuis in topvorm” is het resultaat van groei. De focus van schaduw creëren is opengetrokken naar slim schaduw creëren én slim ventileren.

De rolluiken, screens en ventilatiesystemen van Wilms brengen een hogere dimensie in buitengewoon leefcomfort. En als je thuis in topvorm is, ben je zelf in topvorm.

Parallel een nieuwe tv-spot

Met de lancering van raamventilatie, was het na 4 jaar het ultieme moment om tegelijkertijd een nieuwe tv-spot te lanceren, waarbij de focus op onze producten ligt en dan vooral het gevoel van comfort dat ze elke dag brengen in je leven.

Beeld je een thuis in waar het comfort van schaduw en gezonde lucht naadloos in elkaar vloeien. Een thuis waar je elkaar vindt en letterlijk en figuurlijk op adem kunt komen, vind je met Wilms. Je thuis in topvorm.

Dat hartverwarmende thuisgevoel wilden we van het beeld laten afspatten, in de familiale en ongedwongen stijl die je van Wilms gewoon bent uiteraard. Onze nieuwe tv-spot is vanaf heden te zien op VTM.

Meer weten over onze rolluiken, zonwering en ventilatie? Ontdek hier al onze producten.

Gratis magnum prosecco