Wilms schaduwmeesters nieuw logo

Nieuw logo voor Wilms: innovatief en modern

09.01.2020

Het zal je niet zijn ontgaan: Wilms heeft een ware metamorfose ondergaan. Onze bekende stippen hebben plaats gemaakt voor een strakker en eigentijdser logo. Een betere weerspiegeling van onze manier van werken: innovatief en modern. We geven graag een woordje uitleg bij onze nieuwe look.

Dezelfde kwaliteit in een nieuw jasje

In 1975 begonnen we als een klein, bescheiden familiebedrijf. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot wie we nu zijn: een bekende, vaste waarde voor rolluiken, zonwering en ventilatie. Onze drang naar verbetering en innovatie heeft ervoor gezorgd dat we ons terecht pioniers op de markt mogen noemen. Ons logo kan dan natuurlijk niet achterblijven. We hebben gekozen voor een gestroomlijnder logo in donkerblauw en wit. Herkenbaar, to the point en duidelijk. Honderd procent Wilms.

Schaduwmeesters

Meer dan honderdzestig medewerkers zetten zich dagelijks in om producten van topkwaliteit af te leveren. Achter de schermen gebeurt de magie: puur vakmanschap zodat onze klanten kunnen genieten van schaduwtoepassingen die uitblinken in functionaliteit, design en gebruiksgemak. Onze medewerkers zijn dus ware schaduwmeesters.

Onze waarden

Wilms zelf verandert niet. We blijven onze waarden hoog in het vaandel dragen. Je vindt bij ons de meest innovatieve, duurzame en comfortabele producten van de markt. We creëren een sfeervol schaduwspel op maat van iedere woning en bieden bescherming. Zo zorgen we voor gemoedsrust bij zowel onze partners als hun klanten.

Geen nood

Ze zijn misschien niet meer zo prominent aanwezig in ons nieuwe logo, maar wees gerust: we blijven de puntjes nog steeds op de i zetten. ;-)

Gratis magnum prosecco