Wilms rolluiken zonwering bedrijfsbezoek

Shift Pelt op bezoek bij Wilms

22.01.2020

Afgelopen dinsdag brachten de leerlingen van Shift Pelt een bezoek aan Wilms hoofdkwartier in Meerhout. Het verslag van de dag brachten ze in hun eigen VOX-krant. Je kan het hieronder integraal lezen.

"In het kader van “ondernemer voor de klas” werden onze jongeren van de richting Onderhoud Industriële Installaties, productiemedewerkers metaal en lassen zeer goed ontvangen door mevrouw Tina Ermgodts, HR Manager. Bij Wilms nv in Meerhout kan je terecht voor hoogwaardige rolluiken, zonwering en ventilatie: duurzaam, kwaliteitsvol en innovatief.

We starten in de ontvangstzaal voor een intro. Van daaruit stappen we de weg over naar de toonzaal en de productiehallen. Onze leerlingen maakten kennis met de verschillende facetten van het productieproces (extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen, transport). Duurzaamheid en innovatie komt overal aan bod. Ook maatschappelijk draagt Wilms zijn steentje meer dan bij!

Het was tof dat mevrouw Ermgodts de jongeren tijdens de rondgang ook wees op de kwaliteiten die nodig zijn om in het bedrijf te kunnen werken. Continue opleiding volgen zal ook deel uitmaken van de toekomst van onze leerlingen.

En wie weet? Misschien is een vlammetje aangestoken om in de toekomst deel uit te maken van het team SCHADUWMEESTERS!"

Dankjewel voor jullie bezoek en altijd van harte welkom!

Gratis magnum prosecco