2023 10 voorzetscreen Mol Gesbo

Wilms doet aan duurzame marketing dankzij partnership met Click To Tree

24.11.2023

Een groenere wereld, daar gaan we voor bij Wilms! En daarom staat duurzaamheid centraal in al onze beslissingen, klein of groot. Zorg dragen voor de mens en zijn leefomgeving komt bij Wilms met stip op de eerste plaats. Als specialist in rolluiken, zonwering en ventilatie zijn wij elke dag op zoek naar oplossingen om onze bedrijfsstrategie, producten, productieprocessen en ons HR-beleid zo duurzaam mogelijk te maken.

Onlangs is weer een nieuw stapje in onze verduurzaming gezet. Dankzij ons partnership met Click To Tree, een initiatief van digitaal marketingbureau OM Collective in samenwerking met GoForest, dat bedrijven en bedrijfsleiders moet inspireren beter te doen voor de natuur.

Zo bouwt Wilms nu ook door middel van duurzame marketing mee aan een groenere wereld. Samen met jou, want elke klik staat gelijk aan de aanplanting van zo’n m² aan bomen. En bomen remmen de klimaatverandering af en vormen het belangrijkste reservoir voor biodiversiteit. Positieve impact maken, dat is waar het om draait.


Hoe gaat Click To Tree in zijn werk?

Jaarlijks geven bedrijven grote bedragen uit aan Google-advertenties, waarvan een deel op eigen bedrijfs- of merknaam om zo concurrenten op afstand te houden. Dat zijn Branded search ads. Door een extra advertentiecampagne op te zetten aan een zo laag mogelijke klikprijs is Click To Tree in feite een derde bezoeker uit de zoekmachines en lead stroom, naast de eigen SEO en SEA. Click To Tree trekt bezoekers en leads aan, verhoogt je branding én biedt je een sterkere online positie ten opzichte van je concurrentie.

Tal van geëngageerde partners

‘Click To Tree’ werd gelanceerd in de zomer van 2022 met enkele pionier partners, zoals Hörmann, Allianz, Caroline Biss, OMcollective, Eurogifts, DM-Line, Torck, Van Helden, Go Forest, Europabank, Bosch en Tailpage. Ook Wilms sluit zich nu aan bij dat rijtje.

Partner worden van Click To Tree of gewoon benieuwd naar meer? www.clicktotree.com

Gratis magnum prosecco