Kempenaar2021

Wilms is De Kempenaar 2021

18.10.2021

Ondernemersorganisatie Etion reikt jaarlijks een prijs uit aan een bedrijf dat de Kempen op een duurzame manier op de kaart zet. Wilms mag de editie van 2021 op zijn naam schrijven.

Etion focust in zijn zoektocht op bedrijven die duurzaam groeien en veel aandacht hebben voor medewerkers en omgeving. De winnaar van De Kempenaar moet op een waardengerichte manier ondernemen, met oog op lange-termijn succes.

De prijs werd toegekend op basis van drie stemrondes: een jurybezoek, een online stemming en een live voting door het publiek tijdens de uitreiking. Uiteindelijk was het Wilms die als winnaar uit de bus kwam.

CEO Erik Wilms is tevreden met de prijs: "Dit is de verdienste van ons hele team van bijna 200 schaduwmeesters. Wij zetten een duurzame strategie uit, maar zij maken die in de praktijk elke dag waar. Dat gaat van kleine dingen zoals het recycleren van afval tot hele productieprocessen die op een duurzame manier herdacht worden. We zijn trots dat Etion ons harde werk beloont. De trofee krijgt alleszins een mooie plaats in ons bedrijf."

Foto: IC Photography

Gratis magnum prosecco