Wilms Meerhout koken voor Berrefonds

Wilms ladies koken voor het Berrefonds

13.01.2020

In de gebouwen van Wilms rook het deze week naar heerlijk verse soep. De Wilms ladies staken allemaal de handen uit de mouwen en kookten maar liefst 184 liter soep. Met de opbrengst steunen ze het Berrefonds.

HR-manager Tina Ermgodts legt uit: “In 2019 heeft een collega zijn vier dagen oude dochter verloren. Dit verlies ging als een echte schokgolf door onze Wilms-community. Onze collega vond destijds veel steun bij de mensen van het Berrefonds en daarom hebben we met de vrouwelijke collega’s beslist om deze vzw een hart onder de riem te steken. Het Berrefonds biedt steun aan ouders die een baby of jong kind verliezen.”

Afgelopen donderdag gingen de dames aan de slag. Ze kookten 67 liter kippensoep, 72 liter tomatensoep en 45 liter pompoensoep. De 184 liter soep werd verkocht aan alle collega’s bij Wilms.

Tina Ermgodts: “Dankzij deze soepverkoop konden we deze week maar liefst 740 euro overmaken aan het Berrefonds. Wij betaalden met het bedrijf de kosten voor de groentjes en Pascal en Cindy Faes van De Feesttafel leverden gratis het kookmateriaal.”

Meer weten over het Berrefonds: surf naar www.berrefonds.be.

Gratis magnum prosecco